РАЙОН „СЛАТИНА” СПЕЧЕЛИ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР НА МКБППМН

Учениците на 31 СУЧЕМ „Иван Вазов” спечелиха за четвърта поредна година футболния турнир, организиран от Местните комисии за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на районите Слатина, Искър, Младост, Оборище, Кремиковци, Подуяне, Панчарево, Илинден, Надежда и Лозенец. Традиционното спортно мероприятие, което е част от програма на Комисиите с цел превенция срещу агресивното поведение, се осъществи под надслов „Овладей емоцията”.

Освен със състезателен характер, то е изцяло ориентирано към възпитателно-образователната дейност като насърчава подрастващите да инвестират свободното си време в различни културни и спортни дейности.
Отборът на Слатина, в състав от ученици 5-7 клас, демонстрира добра тактическа игра и много хъс. Във всяка една от изиграните срещи те бяха безапелационни, като победиха съперниците си с голяма голова разлика.
Победителят на турнира се определи в срещата между отборите на нашия район и район „Подуяне”, като младите слатинци се наложиха с 4:0 срещу своя опонент. Освен шампион, Слатина има и повод за гордост, защото ученикът на 31 СУЧЕВ Петър Долапчиев бе отличен за играч на турнира.
Лично кметът на район „Слатина”, Наталия Стоянова, награди победители в турнира като им пожела такива отличия все повече да ги мотивират и да развиват своя футболен потенциал.

1

Europe, Sofia
Partly Cloudy

16°C

Sofyia

Partly Cloudy

Humidity: 89%

Wind: 6.44 km/h

  • 17 Jul 2018

    Scattered Thunderstorms 26°C 16°C

  • 18 Jul 2018

    Rain 23°C 17°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06