Слатина – Шампион!

За трета поредна година, учениците на 31 СУЧЕМ „Иван Вазов” спечелиха турнира по футбол организиран от Местните комисии за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на районите Слатина, Искър, Младост, Оборище, Сердика, Кремиковци, Подуяне и Панчарево.
Малките слатинци показаха завидни умения на футболния терен, като се наложиха над своите опоненти с 7:4 и 7:0 съответно срещу район „Панчарево” и район „Искър”.

Учениците на 31 СУЧЕМ си извоюваха титлата на турнира за трети път, след като на финала победиха отбора на район „Подуяне” с 5:1. Футболистът на район „Слатина”, Мартин Стоилов, бе отличен за най-добър играч на спортното мероприятие.
Лично кметът на район „Слатина”, Наталия Стоянова, връчи отличието на победителите и поздрави треньора им за успеха.
Спортният празник се превърна в традиция за МКБППМН от осемте столични района, като тази година мото на събитието бе „По-добри и по-силни чрез спорта”. Реализирането на тази инициатива е в рамките на работната програма на Местната комисия от район „Слатина” и е с цел превенция срещу агресията в училищата.
„Трябва да насърчаваме нашите деца да спортуват повече и да изразяват своите емоции на спортния терен. Спортът кара децата да общуват и да се уважават помежду си, като това изгражда дисциплинирани и отговорни личности.”, бяха единодушни секретарите на Местните комисии от осемте столични района.

1

Europe, Sofia
Cloudy

3°C

Sofyia

Cloudy

Humidity: 74%

Wind: 35.40 km/h

  • 20 Feb 2018

    Cloudy 5°C 1°C

  • 21 Feb 2018

    Cloudy 6°C 2°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06