Последни новини

Международния ден на хората с увреждания

С празничен концерт в Столичен общински дневен център за социална интеграция на инвалиди – Слатина бе отбелязан 3 декември – Международния ден на хората с увреждания. Деца и възрастни, които редовно посещават заведението, поднесоха своя емоционален подарък от песни, стихотворения и танци, които впечатлиха всички гости.

Прочети още: ...

ОТКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОНЕН КЛУБ ЗА РОДИТЕЛИ И СЕМЕЙСТВА

На 28.11.2017 година беше представена новата дейност на МКБППМН, район „Слатина”, а именно откриване на Информационен клуб за родители и семейства.

Прочети още: ...

Народно читалище „П. К. Яворов-1920” празнува рождения ден на Марги Горанова

Естрадната певица Маргарита Горанова ще отбележи своята 70-та годишнина с концерт. Той ще се състои на 24 ноември 2017 г. – петък, от 18.30 часа в Студио „Музика” на концертен комплекс „България” – София, ул. „Аксаков” № 1.
Първият си запис Маргарита Горанова реализира през 1972 г. Това е песента „Раздяла” по музика на Борис Карадимчев и текст на Петър Караангов. Песента е написана специално за нея, а записът е реализиран още докато Маргарита Горанова е студентка в Българската държавна консерватория (понастоящем НМА „Проф. Панчо Владигеров”). Песента става мелодия на февруари за 1973 г. на класацията на Българската национална телевизия.

Прочети още: ...

1

Europe, Sofia
Cloudy

7°C

Sofyia

Cloudy

Humidity: 89%

Wind: 6.44 km/h

  • 13 Dec 2017

    Mostly Cloudy 7°C -1°C

  • 14 Dec 2017

    Scattered Showers 11°C 4°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06