Обяви

АНКЕТА

Разчитаме на Вашето отговорно отношение и висока гражданска активност!

Във връзка с постъпило в районната администрация писмо вх. № РСЛ18-ВК08-505/ 26.03.2018г. от г-н Евгени Крусев – заместник-кмет на Столична община за провеждане на обществено обсъждане за въвеждане на еднопосочно движение по ул. „Иларион Драгостинов” в участъка между ул. „Каймакчалан” и ул. „Атанас Узунов”, като бъдат уточнени посоката на движение по ул. „Иларион Драгостинов“ и прилежащите й улици, запазвайки настоящата организация на движение в участъка между ул. „Каймакчалан” и ул. „Калиманци”- двупосочно движение на ППС, моля да посочите Вашето съгласие/ несъгласие с горепосоченото предложение.

Моля да посочите Вашето съгласие/ несъгласие

Писмени мнения, предложения и становища изпращайте на електронния адрес на район „Слатина”- СО Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (денонощно) и на място в деловодството на районната администрация - бул. „Шипченски проход” № 67 (всеки делничен ден от 8:30ч до 17:00ч).
ВНИМАНИЕ! В случай, че желаете промяна и на посоката на движение на прилежащите на ул. „Иларион Драгостинов“ улици, е необходимо да предоставите своето писмено становище на горепосочените адреси.
С оглед на коректното и отговорно отношение няма да бъдат приемани анонимни мнения, предложения и становища.

Протокол от проведеното обществено обсъждане относно: Въвеждане на зона за почасово платено паркиране на ППС в ж.к. „Яворов”, в частта между булевардите: „Цариградско шосе”, „Михай Еминеску”, „Шипченски проход” и ул. „Акад. Людмил Стоянов”

Протокол от проведено обществено обсъждане
Обобщени резултати
Постъпили мнения и становища

1

Europe, Sofia
Partly Cloudy

17°C

Sofyia

Partly Cloudy

Humidity: 82%

Wind: 6.44 km/h

  • 17 Jul 2018

    Scattered Thunderstorms 26°C 16°C

  • 18 Jul 2018

    Rain 23°C 17°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06